Novo lice Toyote Corolle

Izvor: B92, 24.Mar.2016, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo lice Toyote Corolle

Nakon tri godine prodaje u Evropi, Toyota je osvežila aktuelnu, jedanaestu generaciju svog najdugovečnijeg i najtiražnijeg modela.

Japanski proizvođač restilizovao je farove, masku hladnjaka i prednji branik, dok je zadnji deo automobila ostao gotovo neizmenjen, uz sitnije intervencije na LED stop svetlima.

Spoljne kvake dobile su hromiranu završnu obradu, a u ponudi su i nove alu felne promera 16 i 17 inča. Paleta boja proširena je na devet nijansi uključujući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tri nove - Platinum Bronze, Tokyo Red i Earth Bronzeare.

Automobil je standardno opremljen brojnim bezbednosnim sistemima koji su dostupni u najnovijoj generaciji Toyotinih modela (Safety Sense sistem + Lane Departure Alert, Pre-Collision sistem, Road Sign Assist i Automatic High Beam tehnologija).

Toyotina kompaktna limuzina dostupna je u 150 zemalja sveta, a otprilike svaki peti isporučeni automobil japanskog proizvođača je Corolla.

Restilizovana verzija počeće da se prodaje u Evropi tokom leta 2016.
Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novo lice Toyote Corolle

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Mar.2016, 09:59

Nakon tri godine prodaje u Evropi, Toyota je osvježila aktuelnu, jedanaestu generaciju svog najdugovečnijeg i najtiražnijeg modela...Japanski proizvođač restilizovao je farove, masku hladnjaka i prednji branik, dok je zadnji dio automobila ostao gotovo neizmjenjen, uz sitnije intervencije na LED...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.