Figo o Krojfu: Bio je jedan od najvećeh (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2016, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Figo o Krojfu: "Bio je jedan od najvećeh" (foto)

Od legendarnog Holanđanina javno se oprostio i bivši portugalski reprezenattivac koga je svojevremeno doveo u Barselonu.

Luiš Figo je na svom tviter profilu postavio zajeničku fotografiju sa Johanom Krojfom uz komentar da je Holanđanin bio njegov prvi trener u inostranstvu i jedan od najboljih sa kojima je ikada sarađivao. Navodi da je Krojf bio jedan od najvažnijih ljudi za njegovu karijeru i da je njegova smrt veliki gubitak za sve.

My first coach overseas, one >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << of the best coaches I ever had. A very important man in my career. We had a great loss pic.twitter.com/4n5IgiJQ6f

— Luís Figo (@LuisFigo) March 24, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.