Đukić Dejanović: Spiskovi nastavnika koji su obustavili rad nisu dostavljani ministarstvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2024, 17:39

Đukić Dejanović: Spiskovi nastavnika koji su obustavili rad nisu dostavljani ministarstvu

Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović negirala je danas optužbe poslanika opozicije da su tom ministarstvu ili Vladi Srbije dostavljani spiskovi ko učestvuje u obustavi rada u školama.
Đukić Dejanović je, na sednici Skupštine Srbije na kojoj se raspravlja o rebalansu budžeta, rekla da je ni malo ne čude takve insinuacije i da liče na neke od ranije.
"Nisam imala nikakvo obraćanje za direktore u slučaju štrajka jer ga nije bilo. Oko 34 odsto škola nije učestvovalo u radu, u danu kada su neki sindikati odlučili da dođe do obustave rada. Direktori su bili u obavezi da znaju koji broj ljudi neće doći, kako bi organizovali proces rada za decu koja su došla u školu", rekla je Đukić Dejanović....
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.