Izvlačenje drugog kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi zakazano za 26. oktobar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2024, 12:53

Izvlačenje drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" zakazano za 26. oktobar

Prvo izvlačenje drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" zakazano je za 26. oktobar, a ovo jesenje kolo trajaće u periodu od 11. oktobra do 25. novembra, saopšteno je danas iz Poreske uprave.
Pravo učešća u nagradnoj igri građani ostvaruju registrovanjem računa putem mobilne aplikacije "Uzmi račun i pobedi" koja je dostupna u prodavnicama Google Play, Apple i Huawei, a koju je razvila Poreska uprava.
U igri učestvuju računi sa QR kodom izdati na teritoriji Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, od 1. januara ove godine bez obzira na vrednost.
Duplu šansu za dobitak imaju građani koji plaćaju bezgotovinski i na taj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.