DVE DEVOJČICE TEŠKO POVREĐENE NA AUTO-PUTU! Besmislena svađa između očeva iz različitih automobila dovela do kolapsa

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2023, 22:54

DVE DEVOJČICE TEŠKO POVREĐENE NA AUTO-PUTU! Besmislena svađa između očeva iz različitih automobila dovela do kolapsa

Dve devojčice su povređene u pucnjavi u kojoj su učestvovali njihovi očevi koja je usledila nakon sukoba u saobraćaju na autoputu na Floridi.

Petogodišnja devojčica je pogođena u nogu, a 14-godišnja devojčica u leđa nakon što su njihovi očevi pucali jedan drugom u automobil. Njihove povrede nisu opasne po život, rekao je šerif okruga Nasau Bil Liper.

Moglo je biti dvoje mrtve dece zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva glupa odrasla muškarca - rekao je Liper na konferenciji za novinare.

Vilijam Hejl (35) iz Daglasa u Džordžiji i Frenk Alison (43) iz Kalahana na Floridi optuženi su za pokušaje ubistva, rekao je Liper.

Pucnjava se dogodila na autoputu severno od Džeksonvila, nakon agresivne vožnje u toku koje su vozači naglo kočili jedan ispred drugog, rekao je Liper.

Hejl, vozeći "dodž ram", približio se Alisonu u "nisan muranu", kada je Alisonova supruga pokazala srednji prst i neko je bacio flašu vode u "nisan" kroz otvoreni prozor, rekao je Liper.

Alison je navodno izvukao pištolj "zig zauer"  i ispalio jedan hitac, koji je prošao kroz vrata automobila i pogodio Hejlovu petogodišnju ćerku u nogu, prema izveštaju o hapšenju.

Hejl je tada navodno izvukao pištolj "glok" i ispalio sedam ili osam hitaca, pogodivši "nisan" tri puta. Jedan od tih metaka pogodio je 14-godišnjakinju koja se nalazila u zadnjem delu "nisana", navodi se u izveštaju o hapšenju. Devojčica je pogođena u leđa i imala je kolaps pluća, rekao je Liper.

Obojica su zaustavila svoja vozila kada su ugledala šerifov patrolni automobil, izašla i počela da se svađaju. Policajac je prekinuo tuču i pozvao vatrogasnu spasilačku službu okruga Nasau, koja je decu odvela u bolnicu na lečenje, rekao je Liper.

Sudski zapisnici pokazuju da se dvojica muškaraca suočavaju sa optužbama za pokušaj ubistva drugog stepena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.