Izvor: Blic, 24.Maj.2024, 13:43

KOLAPS U BEOGRADU! Na autoputu zakrčenje u oba smera duž ČAK 13 KM, ogromne gužve na Brankovom mostu, evo gde sve još (FOTO)

Na autoputu je saobraćajni kolaps duž čak 13 kilometara, jer se vozila jedva kreću sve od Konjarnika pa do Zmaja i to u oba smera! Ogromne gužve su i na Brankovom mostu, naročito iz pravca Novog Beograda ka centru grada. Ogromne gužve počele su još pre 14 časova!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KOLAPS U BEOGRADU! Na autoputu zakrčenje duž ČAK 13 KM, ogromne gužve na Pančevcu, evo gde sve još (FOTO)

Izvor: Blic, 24.Maj.2024

Na autoputu je saobraćajni kolaps duž čak 13 kilometara, jer se vozila jedva kreću sve od Zmaja pa do Konjarnika. Ogromne gužve su i na Pančevačkom mostu iz pravca Borče ka centru, kao i na Brankovom mostu, naročito iz pravca Novog Beograda. Kolaps je počeo još pre 14 časova, a sada, oko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.