Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2023, 18:31

Ugovori za 12 raseljenih porodica u Bačkoj

Za pokretanje posla za prognana i raseljena lica na teritoriji APV danas su uručeni ugovori u Baču. Tim povodom je Pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Aleksandar Sofić istakao da će država i dalje pomagati izbeglim i raseljenim ljudima kako bi se što više osnažili. Dvanaest porodica koje žive na području opština Bač i Bačka Palanka dobilo je 3.600.000 dinara za pokretanje i unapređenje sopstvenog posla, a reč je o ekonomskoj pomoći i osnaživanju prognanih i rasljenih lica iz ratova devesetih.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sofić: 30 miliona za ekonomsko osnaživanje izbeglih i raseljenih na teritoriji AP Vojvodine

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Nov.2023

VOJVODINA – Pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Aleksandar Sofić i direktor Fonda za izbegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu Aleksandar Đedovac uručili su danas u Baču 20 od ukupno 103 odobrena ugovora, u vrednosti od 30 miliona...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.