Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jul.2024, 16:16

Србија и Грчка договорили припремни меч у Београду

Кошаркаши Србије и Грчке играће пријатељски меч у Београду 22. јула који ће и једнима и другима бити генерална проба пред старт Олимпијских игара, објавио је реномирани грчки портал Јурохупс. Фото: shutterstock.com/Melinda Nagy, ilustracija Грчки портал је саопштио да су савези две државе договорили >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << све детаље око одигравања меча који ће обема екипама бити последња провера пред старт Олимпијских игара.
Србија ће дан раније, такође у Арени, играти против Јапана, а генералну пробу ће имати против Грчке која је пре две недеље обезбедила пласман на Олимпијске игре.
Грчка и Србија на Олимпијским играма најраније могу да се сретну у четвртфиналу, уколико и једни и други прођу групу и ако их споји жреб.
Грчка ће у Паризу играти у групи А са Канадом, Аустралијом и Шпанијом, док ће Србији у групи Ц противници бити Јужни Судан, Сједињене Америчке Државе и Порторико.
Srbija protiv Australije u Abu Dabiju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Србија и Грчка договорили припремни меч у Београду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.