Fuzija elektronske  muzike i žive svirke na Akademiji

Blog: Clubbing.rs, 20.Feb.2009, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fuzija elektronske muzike i žive svirke na Akademiji

Electro koncert/žurka DIRTY EXPERIENCE odrzaće se u petak, 20. februara, u Velikom klubu  Akademije, kada će nastupiti DEVICE EXPERIENCE, DIRTY COVER, SOUND OF ILLUSION i STAFFAN SLADIK. Radi se o fuziju elektronske forme i žive svirke, koja uključuje DJ-ing, beatove i samplove sa laptopa, u pratnji svih konvenconalnih instrumenata: električne i akustične gitare, klavijatura, bas gitare, akustičnih i električnih perkusija, bubnjeva i - naravno - vokala.
    
Veče će biti otvoreno DJ setom elektronskog, eksperimentalnog umetnika i producenta koji nastupa pod pseudonimom Sound of Illusion, a koji će ovom prilikom promovisati tek objavljen EP "The Future of an Illusion" (Sociopath Recordings). U pitanju je electro- eksperimental-ambinet zvuk sa primesama duba.
www.myspace.com/soundofillusionbelgrade
www.sociopatrh-recordings.com

Zatim sledi koncert grupe Device Experience. Nežni ženski ambient vokal, u pratnji goroovy bass linija, živog bubnja i perkusija, el. i akustičnih gitara, kao i electro beatova i samplova, prava je retkost, kada je u pitanju srpska muzička scena. Njihova muzika sadrži elemente ambienta, duba, jazza, psihedeličnog rocka, trip-hopa, funka...
www.myspace.com/deviceexperience


Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.