Narodni pokret Srbije u Boru zatražio smenu potpredsednika Skupštine grada

Izvor: Bor030.net, 29.Maj.2024, 18:23

Narodni pokret Srbije u Boru zatražio smenu potpredsednika Skupštine grada

Gradski odbor Narodnog pokreta Srbije u Boru obratio se javnosti povodom predstojeće sednice Skupštine grada Bora, zakazane za petak, 31. maj, na kojoj će između ostalog biti razmatran Završni račun budžeta grada za 2023. godinu. Na konferenciji za medije je govorio odbornik i predsednik GO NPS Dragan Marković koji je istakao da se uprkos rashodima […] The post Narodni pokret Srbije u Boru zatražio smenu potpredsednika Skupštine grada appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Uručeno prvih 18 ugovora za obavljanje stručne prakse u Boru

Izvor: Bor030.net, 29.Maj.2024

Predstavnici lokalne samouprave i borske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje podelili su danas ugovore za obavljanje stručne prakse. Ove godine, iz gradskog budžeta, izdvojeno 12 miliona dinara za zapošljavanje ili obavljanje stručne prakse za 36 nezaposlenih. Gradonačelnik Bora Aleksandar...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.