U NIŠU POTPISAN MEMORANDUM O RAZUMEVANJU U OBLASTI IZVOĐENJA FAKULTATIVNE NASTAVE KINESKOG JEZIKA U BORSKOJ GIMNAZIJI

Izvor: TimockeVesti.net, 21.Sep.2024, 06:02

U NIŠU POTPISAN MEMORANDUM O RAZUMEVANJU U OBLASTI IZVOĐENJA FAKULTATIVNE NASTAVE KINESKOG JEZIKA U BORSKOJ GIMNAZIJI

Niš, 21. septembar – Predstavnici Srbija Ziđin Koper, Gimnazije „Bora Stanković“ u Boru i Instituta Konfucije pri Univerzitetu u Nišu potpisali su juče Memorandum o razumevanju u oblasti izvođenja fakultativne nastave kineskog jezika u vidu drugih oblika obrazovno-vaspitnog rada.
Dokument je potpisan na ceremoniji otvaranja Instituta Konfucije pri Filozofskom fakultetu, koja je u okviru obeležavanja 75 godina od osnivanja NR Kine upriličena u zgradi Univerziteta u Nišu.
Potpisivanju Memoranduma o razumevanju, koji podrazumeva uspostavljanje saradnje tri strane i zajedničke promocije izučavanja kineskog jezika u Boru, prisustvovao je i ambasador Narodne Republike Kine u Beogradu Li Ming.
– Odnos između država...
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.