Bivši agent CIA osuđen na 30 godina zatvora zbog zlostavljanja skoro 30 žena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2024, 10:18

Bivši agent CIA osuđen na 30 godina zatvora zbog zlostavljanja skoro 30 žena

Bivši agent CIA Brajan Džefri Rejmond (48), koji je drogirao, fotografisao i seksualno zlostavljao gotovo 30 žena širom sveta osuđen je na 30 godina zatvora, piše Skaj njuz.
Rejmond, bivši pripravnik u Beloj kući, namamio bi žene koje je upoznao na aplikacijama za upoznavanje, uključujući Tinder, u svoj stan koji je unajmila vlada i drogirao ih dok je posluživao vino i grickalice.
On je zatim provodio sate pozirajući s golim i onesvešćenim žrtvama pre nego što bi ih fotografisao i napao. Utvrđeno je da ima galeriju s više od 500 fotografija žrtava.
Tužitelji su rekli da je Rejmond počeo sa napadima 2006. godine i da je žrtve pronalazio u Meksiku, Peruu i drugim zemljama....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši agent CIA osuđen na 30 godina zatvora: Drogirao i seksualno zlostavljao 30 žena

Izvor: Radio 021, 19.Sep.2024, 10:47

Bivši agent CIA Brajan Džefri Rejmond (48), koji je drogirao, fotografisao i seksualno zlostavljao gotovo 30 žena širom sveta, osuđen je na 30 godina zatvora, piše Skaj njuz.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.