Mia i Darko uzvratili Vesni Đogani nakon poniženja na nastupu! Od Cece dobili savet!

Izvor: Svet plus, 11.Jun.2024, 19:35

Mia i Darko uzvratili Vesni Đogani nakon poniženja na nastupu! Od Cece dobili savet!

Mia i Darko dele svoje iskustvo nakon neprijatnog incidenta sa Vesnom Đogani na nastupu, dok istovremeno otkrivaju savet koji su dobili od Cece Ražnatović.

Mia i Darko su reagovali na neugodnu situaciju koju su doživeli tokom nastupa, a povezani su sa starijom koleginicom Vesnom Đogani. Naime, tokom njihovog performansa na nedavnom događaju, Vesna je na neprimeren način prekinula njihov nastup, pokušavajući da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ih "spusti" pred publikom.

Mia i Darko su izneli svoje mišljenje o ovom incidentu, ističući da su Vesnini postupci bili nedostojni i neprijateljski. Odbili su da se uključe u dalju raspravu kako bi zadržali svoje dostojanstvo. Takođe su otkrili da i dalje imaju kontakt sa Cecom Ražnatović, koja im je dala savet da cene život, te im je čestitala na njihovom umetničkom radu. Što se tiče njihovog odnosa, provode mnogo vremena zajedno.

Incident je nastao kada su Mia i Darko, na zahtev publike, nastavili sa izvođenjem pesama nakon što su već završili svoj blok. Vesna i Đole su zatražili od njihovog klavijaturiste da prekine, što je doveo do neugodne situacije. Vesna je na mikrofonu izrazila neprimerene komentare, pokušavajući da ih ponizi, što je ostavilo prisutne u šoku.

Mia i Darko su se povukli sa scene bez reakcije na Vesnine prozivke, održavajući nivo pristojnosti i profesionalizma. Iako je Vesnin postupak bio uvredljiv, mladi pevači su pokazali svoju zrelost i kolegijalnost u ovom incidentu.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.