Ivanić i Stojić se priključili ekipi u Sankt Peterburgu, Kraso napustio Zvezdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2024, 14:09

Ivanić i Stojić se priključili ekipi u Sankt Peterburgu, Kraso napustio Zvezdu

Fudbaleri Mirko Ivanić i Nemanja Stojić priključili su se danas ekipi Crvene zvezde u Sankt Peterburgu.

"U Sankt Peterburg je danas pristigao dvojac od kog se očekuje dosta u sezoni pred nama. U pitanju je reprezentativac Srbije koji se vratio posle Evropskog prvenstva, Nemanja Stojić, i sad već neizostavni član crveno-bele porodice Mirko Ivanić. On je dobio više slobodnih dana, pošto ga je po povratku sa Zlatibora sačekala vest da je postao otac, a Vladan Milojević >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je imao razumevanja i potrudio se da mu da vremena kako bi ga iskoristio sa porodicom", stoji u objavi na sajtu Crvene zvezde.

Crvena zvezda će na turniru u Sankt Peterburgu odigrati još dve utakmice, u ponedeljak protiv domaćina Zenita i u petak protiv argentinskog Taljaresa.

Kraso napustio Zvezdu i potpisao za francuskog drugoligaša Pariz

Fudbaler iz Obale Slonovače Žan-Filip Kraso napustio je Crvenu zvezdu i potpisao za francuskog drugoligaša Pariz.

On je sa novim klubom potpisao trogodišnji ugovor.

Kako je ranije objavljeno, crveno-beli će dobiti obeštećenje od 1,5 miliona evra.

Kraso je u Zvezdu stigao prošlog leta kao slobodan igrač, posle isteka ugovora sa Sent Etjenom, odigrao je 43 utakmice u crveno-belom dresu i postigao 11 golova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.