Pioniri Zvezde Beograd u finalu Kupa šampiona

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Dec.2011, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pioniri Zvezde Beograd u finalu Kupa šampiona

Pioniri Crvene zvezde Beograd nastavili su sa odličnim partijama na turniru u Moskvi. Izabranici Milovana Bulatovića izborili su plasman u finale Kupa šampiona pošto su u polufinalu ubedljivo pobedili hrvatsko Petrinje rezultatom 73:49 (15:14, 19:12, 21:13, 18:10).

U borbi za pehar na prestižnom turniru protivnik Crvene zvezde biće litvanski klub koji nosi ime Šarunas Marčuljonis. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Finale je na programu u petak u 13 časova.
Selekcija dečaka ne starijih od 14 godina samo je u prvom periodu polufinalnog meča imala ravnopravnog rivala, da bi kasnije talenat došao do izražaja. Rakićević je bio najzaslužniji za seriju 11:0 kojom su se crveno–beli odlepili na razliku koja je do kraja meča konstantno rasla.
Crvena zvezda je u ovom meču igrala u sastavu: Vulikić, Vujadinović 10, Radanov, Petrović 11, Nikolić 2, Stojanović 10, Kenjić 2, Cvetković, Rakićević 18, Dutina, Stanković 12, Miladinović 8.
Zanimljivo da su crveno–beli imali gromoglasnu podršku oko dvadesetak navijača koji su u dresovima Zvezde bodrili buduće asove voljenog kluba.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Litvanija

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.