Zvezda odradila prvi trening – fali četvorka sa Mundobasketa FOTO

Izvor: B92, 27.Avg.2023, 09:34

Zvezda odradila prvi trening – fali četvorka sa Mundobasketa FOTO

Košarkaši Crvene zvezde odradili su prvi zajednički trening u subotu.

Crveno-beli su pre nekoliko dana započeli sa individualnim pripremama, a sada su imali priliku i da grupno treniraju.

Klub je na društvenim mrežama objavio fotografije sa treninga gde se mogu videti dobro poznata lica iz prošlosezonskog sastava poput Nemanje Nedovića, Luke Mitrovića, Branka Lazića, Stefana Lazarevića i Dalibora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ilića.

Tu je i Miroslav Raduljica koji se oporavio nakon nedavne saobraćajne nesreće. Pored toga, čini se da i za sada neće doći do njegovog odlaska sa Malog Kalemegdana kako se spekulisalo.

Na fotografijama se vide i novajlije Miloš Teodosić, Rokas Gedraitis, Adam Hanga i Džoel Bolomboj.

Među okupljenim nema igrača koji su sa reprezentaicjama na Mundobasketu. To su Dejan Davidovac, Marko Simonović, Majk Tobi i Jago Mateus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NJEMU SE MALO KO NADAO: Zvezda odradila prvi trening, a tu je bila i neočekivana faca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2023

Počelo je....Košarkaši Crvene zvezde odradili su prvi zajednički trening pred početak sezone 2023/24...Igrači tima sa Malog Kalemegdana su pre nekoliko dana počeli sa individualnim treninzima, a u subotu je odrađen prvo grupno okupljanje...Back to the office! First practice ✅..Danas su crveno-beli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.