Biću Kupidon mojoj publici

Izvor: Blic, 01.Feb.2011, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Biću Kupidon mojoj publici"

ZAGREB - Hrvatska pop pevačica Nina Badrić održaće koncert u Pozorištu na Terazijama 14. februara, za Dan zaljubljenih, a kako kaže za “Blic”, prava je nežna duša, pa bi volela da neko dvoje pronađu ljubav baš na njenom nastupu.

- Do sada su se uz moje pesme mnogi zaljubljivali, ženili, udavali. Imam taj epitet pevačice balada i činjenica je da moje pesme emotivno dodiruju publiku koja ih voli. Ja ću biti publici te večeri Kupidon. Mislim da je dvorana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pozorišta na Terazijama pravi izbor prostora za ovaj koncert koji ću sa petoricom mojih muzičara uraditi unpluged. Biće to pravi kontakt i interakcija sa publikom, muzičara koji me prate na akustičnim instrumentima i mog glasa. Biću ogoljena pred publikom u muzičkom smislu, pevaćemo zajedno pesme koje volimo. Pevaću i neke obrade kao "Fragile” od Stinga, "Purple Rain” od Prinsa. Uvek sam pevala ljubavne pesme, nemam u repertoaru čak ni šaljive - kaže raspoložena Nina Badrić.

Malo je poznato da je Nina Badrić sa svojom obradom pesme "Pointer sisters” pre desetak godina bukvalno bila prva na evropskim muzičkim top-listama i da joj se smešila evropska karijera.

- U karijeri sam imala prilike da na nastupima po Evropi upoznam mnoge svetske zvezde. Mnogi su me fascinirali kao muzičari, a malobrojni kao ljudi. Pre deset godina bila sam gošća na koncertu koji je Pavaroti održao u Veroni i pored mene gosti su bili Brajan Mej, Džordža, Riki Martin. Imala sam tada prilike da napravim možda i značajniju evropsku i svetsku karijeru. Moje izvođenje pesme "I'm so excited” je bilo na vrhu svih evropskih top-lista, a brojni menadžeri su mi nudili ugovor - kaže Nina, ali dodaje da nije bila tada spremna da ode iz Zagreba.

- Mislim da tada nisam pogrešila. Danas mi nije žao, imam karijeru kakvu sam želela, vole me i poštuju u celom regionu - dodaje Nina.

Prijateljstvo sa Sandrom Meljničenko

Nina je nedavno na Karibima bila u društvu ruskog bogataša Andreja Meljničenka i njegove supruge Sandre.

- Sandra je veoma draga devojka koju sam upoznala pre jedno osam godina u Parizu. Bile smo u jednom kafeu, ja nisam znala ko je ona, ona je znala ko sam ja. Bila je u društvu mame. Videla sam da su ispred kafea parkirana neka luksuzna kola. Sandra je izašla iz auta sa psom, za njom je išla njena majka. Ušla je u kafić i prošla pored mene, kada me je prepoznala, pitala me je da li sam ja Nina Badrić, kada sam potvrdila, ona je oduševljeno rekla da sam omiljena pevačica njene mame. Potom me je upoznala sa mamom koja je iz Baških Voda i koja me zaista puno voli. Od tada smo ostale u dosta dobrom kontaktu - kaže na kraju razgovora Nina Badrić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nina Badrić: Biću Kupidon mojoj publici

Izvor: Svet, 01.Feb.2011

Hrvatska pop pevačica Nina Badrić održaće koncert u Pozorištu na Terazijama 14. februara, za Dan zaljubljenih, a kako kaže za "Blic", prava je nežna duša, pa bi volela da neko dvoje pronađu ljubav baš na njenom nastupu."Do sada su se uz moje pesme mnogi zaljubljivali, ženili, udavali. Imam...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.