(VIDEO) URNEBESNO: Uleteo među navijačice, zanjihao zadnjicom i bacio publiku u trans

Izvor: Kurir, 19.Avg.2015, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) URNEBESNO: Uleteo među navijačice, zanjihao zadnjicom i bacio publiku u trans

Iz kluba su kasnije potvrdili da se radi o profesionalnom plesaču Oskaru Hernandezu

Uoči utakmice Arizona Ratlersa u američkoj AFL ligi, atraktivne su navijačice izvodile uobičajanu plesnu tačku i zagreavale publiku. A onda je odednom među njih uskočio igrač s brojem 75 imenom Oskar na dresu.

Gledaoci su ostali u čudu, na trenutak su pomislili da se neko od igrača odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << našaliti sa devojkama. No, Oskar je potom počeo njihati kukovima i zadnjicom i izvoditi akrobacije kojima je u potpunosti zasenio navijačice.

Shvatili su tada i gledaoci da pred njima nije nijedan od igrača, a iz kluba su kasnije potvrdili da se radi o profesionalnom plesaču Oskaru Hernandezu koji je angažovan da nasmeje publiku.

U tome je u potpunosti uspeo, a njegov je nastup ekspresno postao i internetski hit koji je u kratkom roku pogledalo više od milion ljudi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.