Izvor: Blic, 14.Jul.2024, 07:53

ATENTAT NA DONALDA TRAMPA, KLJUČA AMERIKA! Metak mu probio desno uvo, snajperisti Tajne službe UBILI NAPADAČA, poginuo civil (FOTO, VIDEO)

Donald Tramp, bivši predsednik SAD i aktuelni republikanski kandidat za predsednika, ranjen je u uho u sinoćnjem atentatu tokom mitinga u Pensilvaniji. Portparol Tajne službe je potvrdio da su službenici ubili napadača, koji je iz puške pucao sa krova zgrade koja se nalazila van mesta skupa. On je identifikovan kao Tomas Metju Kruks iz Pensilvanije.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISPLIVAO SNIMAK ATENTATA NA DONALDA TRAMPA IZ DRUGOG UGLA Začuo se pucanj, snajperista tajne službe HITNO reagovao (VIDEO)

Izvor: Blic, 14.Jul.2024

Bivši američki predsednik Donald Tramp upucan je danas u uvo na predizbornom skupu u Batleru u Pensilvaniji, a kako tajna služba kaže istražuje se kao atentat.

Nastavak na Blic...

"SKAKAO JE SA KROVA NA KROV" Pojavio se novi svedok, video napadača neposredno pre nego što je zapucao

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2024

Nadležni su napadača identifikovali i saopštili da je u pitanju Tomas Metju Kruks, koji je likvidiran od strane tajne službe nakon što je zapucao

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Atentat na Trampa: Neobezbeđen krov i svedoci koji tvrde da su upozorili policiju

Izvor: Radio 021, 14.Jul.2024

Atentator na Donalda Trampa pucao je sa krova objekta koji je udaljen oko 150 metara od bine na kojoj je govorio bivši predsednik SAD.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.