Izvor: TangoSix.rs, 29.Maj.2024, 08:01

[INTERVJU] Osnivač kompanije „Prince Aviation“ Slobodan Stričević o 3 decenije poslovanja i planovima za dalje širenje

Slobodan Stričević, osnivač i suvlasnik kompanije „Prince Aviation“ 34 godine je na čelu organizacije koja je uz pomoć privatnog kapitala i truda izrasla u kompaniju koja se bavi čarter prevozom poslovnim avionima, održavanjem i modifikacijama tih letelica, dok su nekoliko decenija vlasnici i najaktivnije privatne avio-škole u zemlji.
Kako je u intervjuu za Tango Six tokom sajma poslovne avijacije u Ženevi naglasio, najnovija vest o saradnji Princa sa vodećim globalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << kompanijama iz industrije nije slučajna. Rezultat je odluke donesene pre dvadesetak godina, kada je, tada Mali Princ, odlučio da je MRO segment biznisa podjednako, ako ne i više, isplativiji od čartera.
Trebalo je rizikovati, ulagati u ljude kojih sada, u sva tri sektora Princa ima preko 150, i donositi odluke da svaki novi projekat bude do tada nova sposobnost kompaniji (što znači – novo finansijsko ulaganje).
Tako je najnovija strukturna modifikacija, kao odluka, došla preko uvođenja „long-range“ aviona, prelaska na flotu letelica za obuku pilota od novog proizvođača i nebrojano saradnji sa najetabliranijim imenima u „maitenance“ industriji.
Kako je izgledala priča rasta kompanije „Prince Aviation“, sada bogatija za još jednog partnera, Stričević priča za naš portal na do sada najvećoj inostranoj prezentaciji kompanije, na sajmu EBACE u Ženevi:

 
The post [INTERVJU] Osnivač kompanije „Prince Aviation“ Slobodan Stričević o 3 decenije poslovanja i planovima za dalje širenje appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.