Međunarodni dan osoba sa invaliditetom

Izvor: RTV Pink, 03.Dec.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodni dan osoba sa invaliditetom

U Srbiji 800.000 do milion osoba sa hendikepom. . . Međunarodni dan osoba sa invaliditetom biće obeležen danas i u Srbiji, a povodom Svetskog programa UN za te osobe, koji je Generalna skupština usvojila 3. decembra 1982. godine.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Međunarodni Dan osoba sa invaliditetom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2008

BEOGRAD - Međunarodni dan osoba sa invaliditetom biće obeležen danas i u Srbiji, a povodom Svetskog programa UN za te osobe, koji je Generalna skupština usvojila 3. decembra 1982. godine. Svetska statistika pokazuje da oko 10 odsto ukupne populacije čine osobe sa invaliditetom, dok se u našoj zemlji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ljajić: Oko 70 odsto invalida siromašno

Izvor: Mondo, 03.Dec.2008

Međunarodni dan osoba sa invaliditetom biće obeležen i u Srbiji, a povodom Svetskog programa UN za te osobe, koji je Generalna skupština usvojila 3. decembra 1982. godine.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.