Reditelj Milo Rau svečano otvara 58. BITEF

Izvor: Danas, 19.Sep.2024, 11:20

Reditelj Milo Rau svečano otvara 58. BITEF

Milo Rau reditelj, autor i umetnički direktor pozorišta NTGent koga je kritika prozvala „najuticajnijim“ (Cajt), „najnagrađivanijim“ (L Soar), „najzanimljivijim“ (Standard), i „najambicioznijim“ (Gardijan) umetnikom današnjice svečano će otvoriti ovogodi[nji 58. Beogradski internacionalni teatarski festival BITEF, saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od borbe zemljoradnika protiv profitera do seksualnog nasilja kroz istoriju umetnosti: BITEF 58. put

Izvor: Danas, 19.Sep.2024, 16:12

To da će Milo Rau, jedan od najnagrađivanijih i najinteresantnijih, pa i najskandaloznijih reditelja današnjice otvoriti 58. izdanje Bitefa, kao i predstavljanje izrazito kontroverznih pristupa teatru pojedinih gostujućih trupa, obeležili su završnu konferenciju za novinare povodom naše najznačajnije...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.