Izvor: Blic, 20.Apr.2024, 13:46

SUMNJIVA SMRT PORODILJE U VRANJU Umrla odmah posle četvrtog porođaja, policija istražuje slučaj, oglasili se i iz bolnice

Porodilja iz Preševa preminula je Zdravstvenom centru Vranje u sredu, 17. aprila, pod nepoznatim okolnostima ubrzo nakon porođaja. Ženi je ovo, kako se navodi, bio četvrti porođaj. Vest o smrti neimenovane porodilje (37) iz Preševa prvo je objavljena na društvenim mrežama. Danijela Trajković, viši javni tužilac u Vranju, za "Blic" je potvrdila da je došlo do smrti porodilje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula porodilja u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 20.Apr.2024

Porodilja iz Prešrva, stara 37 godina, preminula je u poridilištu u Vranju, potvrdilo je VJT. Slučaj niko od nadležnih nije prijavio, već je tužilaštvo reagovalo nakon saznanja na društvenim mrežama.   - Nas niko nije obavestio, već smo nakon infornacija sa mreža naložili policiji da...

Nastavak na OkRadio.rs...

Žena iz okoline Preševa preminula na porođaju u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2024

37-godišnja žena iz okoline Preševa preminula je u sredu, 17. aprila tokom porođaja u Zdravstvenom centru Vranje, ali je beba preživela. Iz ove ustane kažu da su preduzeli sve mere iz njihove nadležnosti, a iz Višeg javnog tužilaštva Vranja da nisu obavestili ni policiju, niti Tužilaštvo.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.