Stanari lopatama iznose otpad, nadležni obećavaju rešenje VIDEO

Izvor: B92, 17.Mar.2021, 13:18

Stanari lopatama iznose otpad, nadležni obećavaju rešenje VIDEO

Pre oko mesec dana stigla je vest o potencijalnoj zarazi zbog fekalija koje se izlivaju tik uz prozore stanara u ulici Matice srpske. Usledili su odgovori institucija, ali stanari još uvek s vremena na vreme, doslovno, lopatama iznose nagomilan otpad iz wc šolja sa parkinga i ulice.

Jedna od stanara Đorđe Milinković kaže da posle tri meseca i dalje nije rešen problem.

"Postoje naznake da će opština Zvezdara da pomogne u rešavanju, al dok ne krene sa radovima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nismo sigurni", rekao je on.

Predsednik opštine Zvezdara Vladimir Jeremić kaže da GO Zvezdara ima najveći komunalni problem jer trećina opštine nema uslovnu kanalizacionu mrežu.

On je istakao da će opština rešiti problem u ovoj ulici. "Stručne ekipe su bile na terenu, pronašli smo modus kako ćemo uraditi, siguan sam da ćemo za dva do tri dana imati ovde rešen problem", rekao je on.

Opširnije u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.