Izvor: TangoSix.rs, 28.Maj.2024, 20:45

Veselin Jevrosimović za Tango Six: Od prvog putnika „Prince Aviationa“ do njegovog suvlasnika

Osnivač i direktor najveće srpske tehnološke kompanije „Comtrade“ Veselin Jevrosimović pre dve godine je ušao u vlasničku strukturu prvog (od pre nekoliko meseci i najvećeg) privatnog bizjet operatera u Srbiji, kompanije „Prince Aviation“.
Kako je Jevrosimović u intervjuu za Tango Six potvrdio, njegova odluka bila je bazirana pre svega na poznanstvu sa suosnivačima kompanije Slobodanom Stričevićem i Đorđem Jovanovićem. To poznanstvo datira nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << decenija jer, kako nam je kazao, on zapravo i prvi putnik Princa.
Rast Princa kao rezultat privatne inicijative i kapitala tako je zaokružen. Da li zbog ljubavi prema vazduhoplovstvu ili konkretnim poslovnim razlozima investiranja na početku njihove uzlazne trajektorije, Jevrosimović najavljuje da poslednje aktivnosti nikako nisu kraj rasta „Prince Aviationa“.
Pogledajte video intervju koji smo uradili sa Veselinom Jevrosimovićem na sajmu EBACE u Ženevi:

The post Veselin Jevrosimović za Tango Six: Od prvog putnika „Prince Aviationa“ do njegovog suvlasnika appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

[INTERVJU] Osnivač kompanije „Prince Aviation“ Slobodan Stričević o 3 decenije poslovanja i planovima za dalje širenje

Izvor: TangoSix.rs, 29.Maj.2024, 08:01

Slobodan Stričević, osnivač i suvlasnik kompanije „Prince Aviation“ 34 godine je na čelu organizacije koja je uz pomoć privatnog kapitala i truda izrasla u kompaniju koja se bavi čarter prevozom poslovnim avionima, održavanjem i modifikacijama tih letelica, dok su nekoliko decenija vlasnici...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.