Lukač i Ristić ušli u biznis sa strujom

Izvor: Capital.ba, 09.Jul.2024, 15:08

Lukač i Ristić ušli u biznis sa strujom

BIJELJINA – Bivši ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i biznismen i narodni poslanik Slavenko Ristić, kreću u biznis sa strujom, saznaje portal CAPITAL. FOTO: Agencije Njih dvojica su u Okružnom sudu u Bijeljini registrovali preduzeće „Saturn solar“, čija je osnovna djelatnost snabdijevanje i trgovina električnom energijom. U pitanju je društvo ograničene odgovornosti, sa osnivačkim udjelom od dvije marke, gdje obojica imaju udio od po 50 odsto. Firma je registrovana >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << u Podgradačkoj ulici u Bratuncu, na istoj adresi na kojoj se nalazi i „Tehnički remont Bratunac“ (TRB) u većinskom vlasništvu Slavenka Ristića. Inače, Lukač je nakon što je otišao sa ministarske pozicije dobio direktorsku fotelju u TRB-u. Takođe, u Banjaluci je u septembru 2022. godine osnovao preduzeće „Lur invest“ sa partnerom Predragom Uzelcem. CAPITAL: D. T. Чланак Lukač i Ristić ušli u biznis sa strujom се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Dragan Lukač ušao u biznis sa strujom (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jul.2024, 15:00

Bivši ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i biznismen i narodni poslanik Slavenko Ristić su osnovali firmu "SATURN SOLAR d.o.o." za trgovinu električnom energijom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.