Omogućen prijem novca preko Pejpala

Izvor: RTS, 14.Apr.2015, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omogućen prijem novca preko "Pejpala"

Firme u Srbiji od danas mogu da preko "Pejpala" primaju novac iz inostranstva, objavio je taj vodeći operater globalnih plaćanja preko interneta.
Izvršni direktor "Pejpala" za srednju i istočnu Evropu Damijen Perilat ocenio je da će ta usluga omogućiti firmama u Srbiji da povećaju prodaju, prenosi Beta.
"Vrednujemo i cenimo veličinu mogućnosti za srpsku internet trgovinu. Zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tome što sve više ljudi ima poverenje u servis 'Pejpal' i da se realizuje plaćanja iz inostranstva, firme u Srbiji imaju sjajne mogućnosti da povećaju prodaju", rekao je Perilat.
Plaćanje preko servisa "Pejpal" u Srbiji omogućeno je u aprilu 2013. godine.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Omogućen prijem novca preko "Pejpala"

Izvor: Studio B, 14.Apr.2015

Firme u Srbiji od danas mogu preko "Pejpala" da primaju novac iz inostranstva, objavio je taj vodeći operater globalnih plaćanja preko interneta. ..Izvršni direktor "Pejpala" za srednju i istočnu Evropu Damijen Perilat ocenio je da će ta usluga omogućiti firmama u Srbiji da povećaju prodaju, prenosi...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.