Aleksandra Mladenović proslavila 30. rođendan u luksuznom stilu!

Izvor: Svet plus, 04.Jun.2024, 19:40

Aleksandra Mladenović proslavila 30. rođendan u luksuznom stilu!

Pevačica Aleksandra Mladenović obeležila je svoj 30. rođendan u ekskluzivnom restoranu u Beogradu, uz specijalnu dekoraciju i zapanjujući stajling. Pogledajte kako je izgledala ova glamurozna proslava!

Aleksandra Mladenović danas je proslavila svoj 30. rođendan u jednom od najluksuznijih restorana u Beogradu. Za ovu posebnu priliku, restoran je bio uređen specijalnom dekoracijom. Na ulazu su dominirali veliki aranžmani cveća i sveće u staklenim posudama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sve u elegantnim belo-zlatnim tonovima.

Slavljenica je prva stigla u restoran, vidno nasmejana i u odličnom raspoloženju, pozirajući okupljenim medijima.

Aleksandra je svojim stajlingom oduševila prisutne! Nosila je dugu crnu haljinu sa prorezom u predelu dekoltea, koja je savršeno isticala njenu figuru. Haljina je bila otvorena i u predelu leđa, otkrivajući više nego što je pokrivala, čime je dodatno naglasila svoju eleganciju i samopouzdanje.

Njena kosa je bila skupljena u rep, čime je istakla lice i svoju prirodnu lepotu.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_)

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.