Biznismen Toni Bijelić uhvaćen u kafani sa nepoznatom plavušom usred razvoda!

Izvor: Svet plus, 01.Jun.2024, 11:43

Biznismen Toni Bijelić uhvaćen u kafani sa nepoznatom plavušom usred razvoda!

Biznismen Toni Bijelić iznenadio je javnost pojavom u kafani u društvu nepoznate plavokose dame, dok se razvod od poznate pevačice Drage Mirković zakuvava.

U središtu razvoda, biznismen Toni Bijelić zatečen je u kafani u društvu nepoznate plavokose dame. Tokom večeri su uživali u razgovoru i smehu, čak su delili i trenutke gledajući nešto na mobilnom telefonu. Nisu bili sami za stolom, sedeo je i jedan stariji gospodin prekoputa Tonija, dok je plavokosa dama sedela >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << tik pored njega.

Konobar je bio prisutan sve vreme, služio ih je pićem, što se vidi na fotografijama. Atmosfera za stolom bila je prijatna, uz par čašica pića.

Dragana Mirković, muzička zvezda, nalazi se u procesu razvoda od Tonija Bijelića. Navodno je tužila Tonija i uskoro će se sresti na sudu radi podele imovine, budući da sporazumni dogovor nije postignut. Ranije se spominjao sporazumni razvod, ali izgleda da od toga neće biti ništa.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.