DRAMA ZBOG KRUNE: Janjušević pokušao da SAKRIJE od javnosti PRAVI RAZLOG što je pobegao u rijaliti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 16:45

DRAMA ZBOG KRUNE: Janjušević pokušao da SAKRIJE od javnosti PRAVI RAZLOG što je pobegao u rijaliti!

Ovo se do sada nije znalo.

Marko Janjušević Janjuš opasno se zamerio Asminu Durdžiću, kada ga je isprozivao zbog Aneli Ahmić, za šta mu Asmin nije mogao ostati dužan.

Međutim, Asmin se nije zaustavljao, pa je odlučio da sazna sve o Marku Janjuševiću Janjušu, a za medije, Durdžić je otkrio da poznaje mnoge ljude koji imaju informacije o bivšem košarkašu.

Asminu su odmah dostavljene te informacije, a planira da "pročačka" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još:

- Frajer glumi nešto kao ima neke prijatelje, nešto se parama hvali, nema za kifle, kao otvorio u Ofenbahu neki kafić, zavalio se u dug, kockar i pijanica - glasila je poruka.

- A lokal se zvao Kruna? - usledilo je pitanje.

- Da - potvrdio je sagovornik.

Ove informacije Janjuš očigledno pokušava da sakrije, ali opet ne može niko da tvrdi da je ovo istina, jer je Janjuš ostao uskraćen za svoju odbranu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.