Kontroverzni voditelj Joe Rogan optužuje pokojnog Robin Williamsa za krađu!

Izvor: Svet plus, 12.Jun.2024, 20:02

Kontroverzni voditelj Joe Rogan optužuje pokojnog Robin Williamsa za krađu!

Joe Rogan izazvao je buru reakcija na društvenim mrežama svojim optužbama da je pokojni Robin Williams krao šale od drugih komičara, što je razbesnelo fanove slavnog glumca.

Joe Rogan optužuje pokojnog Robina Williamsa za krađu viceva, što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama. Saznajte više o ovoj kontroverzi i reakcijama javnosti.

Kontroverzni voditelj Joe Rogan izazvao je buru reakcija na društvenim mrežama kada je u jednoj epizodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << svog popularnog podkasta optužio pokojnog Robin Williamsa za krađu viceva od drugih komičara.

"Mislim da je Robin više želeo da ima odličan šou nego da bude etičan," rekao je Rogan. "Njegova manična energija i stalna potreba da priča o svemu doveli su do toga da koristi tuđe šale. Bilo mu je važnije da popuni tu unutrašnju prazninu nego da bude pošten." Rogan je dodao da su i drugi komičari bili svesni ovakvog Vilijamsovog ponašanja: "Ako pitate bilo koga od komičara iz tog vremena, reći će vam da je Robin često odlazio u emisije i izvodio tuđe šale."

Rogan je to ponašanje opisao kao "krađu materijala", što znači da komičar koristi tuđe šale kao svoje. Ove izjave izazvale su lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama Iks, gde su ga korisnici žestoko kritikovali zbog negativnih komentara o Vilijamsu: "Pokušava da diskredituje Robina, kakav skot", "Treba da prestane da priča o mrtvim ljudima", "Stići će te karma", "Robin nije živ i ne može da se brani, ovo je baš loš potez".

Robin Williams je sebi oduzeo život 11. avgusta 2014. godine u 63. godini. Dugo je bolovao od pogrešno dijagnostikovanog neurodegenerativnog poremećaja. Obesio se u svojoj kući u Kaliforniji, a tek nakon smrti otkriveno je da je imao bolest koja je značajno uticala na njegov karakter.

Nedavno je otkriveno da je Robin Williams napisao pismo školi jednog deteta iz filma "Gospođa Dautfajer". Lizu Jakub, koja je igrala stariju ćerku Lidiju u komediji iz 1993. godine, škola je obavestila da više nije dobrodošla zbog izostanaka radi snimanja filma. Vilijams je tada preuzeo na sebe da pokuša da joj pomogne.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.