Nijanse za nokte ovog leta: Svi će nositi ovu akvamarinsku boju!

Izvor: Svet plus, 29.Maj.2024, 11:40

Nijanse za nokte ovog leta: Svi će nositi ovu akvamarinsku boju!

Nijanse za nokte ovog leta pružaju širok spektar mogućnosti za stvaranje osvežavajućeg i živopisnog manikira koji će upotpuniti vaš letnji izgled. Od dubokih okeanskih plavih tonova koji podsećaju na igru talasa do sunčanih nijansi narandžastih koji oslikavaju toplinu letnjeg sunca, postoji nešto za svaku osobu i svaku priliku...

Suptilne pastelne nijanse donose eleganciju, dok vatreni crveni tonovi unose energiju i strast. Ove boje ne samo da će osvežiti vašu manikir >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << rutinu, već će vam pomoći da izrazite svoj jedinstveni stil i raspoloženje. Zato se prepustite letnjem šarmu i istražite najnovije trendove boja za nokte koji će definisati ovu sezonu.

Gde god vas letnje avanture odvedu, postoji manikir koji će vam odgovarati. Zamislite sunce koje se presijava na vašim metalik noktima dok držite osvežavajuće piće na krovu zgrade. Ili možda uživate u odmoru na Turks i Kaikosu, a dok se kupate u okeanu, vaši sjajni akva-plavi nokti se stapaju sa talasima. Sanjivo, zar ne? "Spremamo se za vibrantnu sezonu trendova za nokte," kaže njujorška umetnica za nokte Džuli Kandalec.

Sa letnjim trendovima boja noktiju za 2024. inspirisanim najživopisnijim prizorima sezone, brendovi - uključujući JinSoon, Olive & June i Essie - lansiraju nove kolekcije koje odgovaraju tome. Vibrantne nijanse poput žele roze, tangerine i okeansko plave "uhvataju suštinu, energiju i romantičnu privlačnost toplijih meseci," kaže Kandalec.

I električne nijanse nisu jedina opcija. Puderasto žuta boja je iznenađujuće nosiva zamena za vaše uobičajene neutralne tonove - plus, ova nijansa se divno slaže sa klasičnim letnjim belim pedikirima. Na tu temu: Stručnjaci predviđaju da će sveže bele boje biti jednako popularne na vašim noktima kao što su oduvek bile na vašim prstima. Otkrijte šarenilo lakova za nokte koje možete nositi tokom celog leta.

Butter Yellow:

Ova "sanjiva pastelna boja dodaje dodir elegancije s igračkim twistom", kaže njujorška umetnica za nokte JinSoon Choi koja pravi savršeni lak za taj izgled - JinSoon Georgette, mekano bleda žuta. Za malo hrabriju, sunčanu nijansu, probajte Cirque Colors Buttercup, koji ima svež, sjajan finiš.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.