Pogledajte KAKO IZGLEDA Ksenija nakon što je dobila BATINE od Jelene Krunić (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2017, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte KAKO IZGLEDA Ksenija nakon što je dobila BATINE od Jelene Krunić (FOTO)

Nije lepa slika.

Popularna takmičarka rijalitija "Parovi" Jelena Krunić pretukla je Kseniju Kranjec koja je nakon ovog incidenta morala u Hitnu zbog telesnih povreda.

U međuvremenu, Krunićka je izbačena iz rijalitija o čemu možete čitati OVDE.

Jelena Krunić je kažnjena zbog nasilja čak 1.000 a kako je navela produkcija, kaznu je dobila zbog - šamara, a ne zbog, kako se ranije navodilo, slomila nos lepoj Slovenki. Evo i kako je ona izgledala nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << incidenta:

Krunićka je noćas IZBAČENA, ali ovu takmičarku su IZNELI U POLUSVESNOM STANJU iz vile "Parova"! (FOTO)

- Mada su mnogi učesnici pomislili da je Jelena Krunić stvarno polomila nos Kseniji Kranjec, kad je kažnjena sa hiljadu evra od honorara i dugo izolovana od učesca u programu, ubrzo se saznalo da je u pitanju šamar, ali, prema pravilima produkcije Hepi televizije bilo kakva agresija je - nedozvoljena - saopštili su iz televizije.

Jelena je sinoć prisustvovala segmentu rijalitija "Vruća stolica" i pokazala modrice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.