REŠILI DA STAVE TAČKU! OTVORILI karte, Đoganijeva PORUČILA: Ako je bolesna veza, bolje da se RAZIĐEMO

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2020, 20:47

REŠILI DA STAVE TAČKU! OTVORILI karte, Đoganijeva PORUČILA: "Ako je bolesna veza, bolje da se RAZIĐEMO"

Marko i Luna doneli odluke o svemu.

Nakon emisije "Gledanje snimaka" Luna Đogani i Marko Miljković, nastavili su da pričaju o svom odnosu i njenoj ljubomori prema Jeleni Pešić.

Nakon svega što su doživeli, odlučili su da stave sve po strani kako bi uživali u njihovoj ljubavi koju su odlučili da čuvaju.

- Ako je bolesna veza, onda da se raziđemo odmah. Nećemo da budemo u bolesnoj vezi - rekla je Luna.

- Nemoj da se ponižavaš, ti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << si ušla ovde zbog onoga "Kako bude, biće". Sad smo ravnodušni i sad smo okej, ja znam ti se ložiš na te čari i to. Ja sve to razumem, ali nastavi da se ložiš na mene, još kad se napumpam malo. I ja se ložim na tebe, šta će nam neko treći? Da bi se ložili još više? - rekao je Miljković.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ko će pobediti u rijalitiju "Zadruga 3"? Podržite vašeg favorita...

Choices

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Poznati strani portal objavio listu od 23 RAZLOGA zašto NIKADA ne treba da posetite Srbiju! (VIDEO)

 
srbdan_rs/main

1

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=468x60|728x90|1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/SrbijaDanas_Desktop/SrbijaDanas_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.