Sandra Afrika za Svet Plus: Zaboravljena lutka, to sam ja!

Izvor: Svet plus, 28.Maj.2024, 14:09

Sandra Afrika za Svet Plus: Zaboravljena lutka, to sam ja!

Popularna pevačica Sandra Afrika nedavno je izbacila drugi po redu album “Zaboravljena lutka” na kom se nalazi devet novih pesama.

U intervjuu za Svet Plus, popularna pevačica otkriva reakcije publike na album, zbog čega je napravila dugu pauzu, ali i kakvi su joj planovi za budućnost.

"Utisci su mi predivni, javili su mi se ljudi koje nisam dugo čula, oduševljeni su, dosta im se pesama sviđa. Malo imam tremu, a nikada je do sada nisam imala. Najbitniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << mi je sud publike, oni su ti koji biraju, oni govore koja pesma će proći, šta im se dopada" - kaže Sandra Afrika i otkriva koja pesma sa novog albuma je njen favorit:

"Moj favorit je  "Zaboravljena lutka", tako se album i zove, ali publika odlučuje koja pesma će biti najbolja i najslušanija" - kaže pevačica za Svet Plus i dodaje da je pesma "Zaboravljena lutka" najbolje opisuje: "To sam ja" - istakla je.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.