Topi salo na stomaku, potrebna su samo dva sastojka: Napravite sami napitak za mršavljenje! (RECEPT)

Izvor: Svet plus, 06.Jul.2024, 11:14

Topi salo na stomaku, potrebna su samo dva sastojka: Napravite sami napitak za mršavljenje! (RECEPT)

Ako tražite jednostavan i efikasan način da istopite salo na stomaku, imamo savršen recept za vas!

Ovaj napitak za mršavljenje sastoji se od samo dva sastojka koja verovatno već imate u kuhinji: cimeta i meda.

Zašto baš cimet i med?

Cimet je poznat po svojim moćnim antioksidativnim svojstvima i sposobnosti da reguliše nivo šećera u krvi. Pomaže ubrzavanju metabolizma i sagorevanju masti, posebno u predelu stomaka. S druge strane, med >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je prirodni zaslađivač koji pruža energiju, smanjuje želju za slatkišima i poboljšava varenje.

Kako pripremiti napitak?

Priprema ovog napitka je jednostavna i brza. Sve što vam je potrebno su sledeći sastojci:

1 kašičica cimeta u prahu

2 kašičice meda

1 šolja tople vode


Uputstvo:

Zagrejte vodu, ali nemojte je kuvati. Voda treba da bude topla, ali ne vruća. Dodajte cimet u vodu i dobro promešajte. Dodajte med tek kada se voda malo prohladi, kako bi se sačuvala sva njegova korisna svojstva. Promešajte napitak dok se svi sastojci ne sjedine.

Kada i kako konzumirati?

Za najbolje rezultate, popijte ovaj napitak dva puta dnevno: Ujutro na prazan stomak, odmah nakon buđenja.Uveče pre spavanja.

Dodatni saveti:

Kombinujte ovaj napitak sa zdravom ishranom i redovnom fizičkom aktivnošću za maksimalne rezultate. Izbegavajte preteranu upotrebu cimeta, jer u velikim količinama može biti štetan. 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.