Trendovi u šminkanju za leto 2024: Osvežite svoj izgled najnovijim tehnikama i bojama!

Izvor: Svet plus, 06.Jun.2024, 15:53

Trendovi u šminkanju za leto 2024: Osvežite svoj izgled najnovijim tehnikama i bojama!

Dok se leto bliži, vreme je da osvežite svoj izgled novim trendovima u šminkanju. 

Ovog leta postoji mnogo uzbudljivih inovacija koje će transformisati vašu rutinu lepote.

Evo nekoliko ključnih trendova koje morate isprobati:

Nežne pastelne nijanse

Ove sezone, pastelne boje dominiraju svetom šminke. Blage nijanse breskve, ružičaste, lavande i mint zelene dodaju svežinu vašem izgledu i stvaraju nežan, letnji efekat. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<

"Glowy" koža

Prirodni sjaj je uvek u trendu, ali ovog leta naglasak je na blistavoj, dewy koži. Lagane, hidratantne formule sa iluminirajućim pigmentima stvaraju prirodan sjaj koji će vas istaći na suncu.

Foto: Pixabay

"Bold" eyelineri


Izraziti eyelineri su ponovo u modi, ali ovog leta idemo korak dalje sa smelim bojama i oblicima. Neon boje, graficke linije i razigrani oblici donose dramu i zabavu u vašu šminku očiju.

Prirodne obrve

Obrve su i dalje u fokusu, ali ovog leta se naglašava prirodan izgled. Blago oblikovane obrve sa pahuljastim teksturama daju nežan, mladalački izgled.

"Sun-kissed" rumenilo

Da biste postigli zdrav, osunčan izgled, investirajte u rumenilo u boji breskve ili bronzera sa svetlucavim pigmentima. Nanesite ga na jagodice i nos kako biste postigli prirodan izgled "poljupca sunca".

Foto: Pixabay

Ove trendove možete kombinovati i prilagoditi svojim ličnim željama kako biste stvorili jedinstveni, osvežavajući izgled za leto.

Spremite se da zablistate pod suncem sa novim tehnikama i bojama koje donosi sezona!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.