UHAPŠENA IVANA! Policija BRZO PRIVELA srpsku pevačicu na aerodormu - brani se: Nikog nisam UBILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022, 00:13

UHAPŠENA IVANA! Policija BRZO PRIVELA srpsku pevačicu na aerodormu - brani se: "Nikog nisam UBILA"

Evo za šta je terete

Poznata pevačica Ivana Bojanović privedena je na aerodromu "Nikola Tesla" nakon što je za njom bila raspisana i poternica

Ivana je privedena nakon dolaska na beogradski aerodrom, a odmah se i oglasila i objasnila zbog čega je bila i na poternici:

A post shared by 🎤 IVA 22 (@iva.bojanovicofficial)

 Imala sam nedavno jedan udes, u pitanju je prekršaj, pa me je policija tražila na adresi i nisu mogli da me nađu. Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga je raspisana poternica - počela je pevačica za jedan portal i dodala:

- Otputovala sam u Nemačku i sada kad sam se vratila skinuli su me sa toga, raspisana je poternica inacč pre dva dana. Sada sam u policiji na aerodromu, čekam dva sata i najbliža je policija iz Surčina. Dolaze po mene. Nemam ozbiljan prekršaj, nisam nikoga ubila, samo nisam bila tu. Ne znam kakva je procesura, u neizvesnosti sam jer ne znam šta će da se desi. Ne znam koliko će me zadržati, rekla sam ti sve što nam sada do ovog momenta - rekla je Ivana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.