VENČALI SE ASMIN I STANIJA: Prešao pola sveta da dođe do nje, ovo su detalji ceremonije?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2023, 09:47

VENČALI SE ASMIN I STANIJA: Prešao pola sveta da dođe do nje, ovo su detalji ceremonije?!

Stali na ludi kamen!

Zadrugarka Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić su se pomirili i odlučili se na korak dalje. On je otišao za starletom na Tajland i tamo je pitao da li pristaje da mu bude žena.

Oni su se nakon oglašavanja Aneli Ahmić u rijalitiju "Elita" razišli, ali nije dugo ostalo na tome.

- Nisu planirali venčanje, to se desilo spontano na Tajlandu. Pa oni nisu zajedno ni otišli, već joj se on pridružio moleći je da mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oprosti sve i da mu da drugu šansu. Čovek je prešao pola sveta da je nađe tamo, on je odlepio za njom. Stanija i Asmin se baš vole i nisam se iznenadila kada su mi saopštili da će se venčati. Ona je uvek maštala da to bude na nekoj egzotičnoj destinaciji, na nekoj plaži - navodi izvor, pa dodaje:

- Bilo joj je žao što joj tu nisu majka i brat, ali svakako da se neće na ovome završiti, praviće oni svadbu i venčanje za porodicu i prijatelje. Njegova porodica je odlično prihvatila Staniju, međutim, njen brat i majka nisu baš oduševljeni izborom, ni to što im zet nije iste vere. Zbog porodice, koja još uvek nije sigurna da je on pravi čovek za nju, Stanija ćuti - nastavlja izvor.

- Da se ne lažemo, Staniji smeta ovaj skandal, ali on je stvarno gleda kao malo vode na dlanu i konačno da je našla nekog ozbiljnog muškarca koji se bori za nju, a ne klinca koji će da joj ljubomoriše, izlazi po klubovima i da ga ona finansira. Nadam se da će se uskoro ostvariti i u ulazi majke, ona je to zaslužila i jako je teško podnela gubitak bebe koju je čekala sa Asminom - završio je izvor.

 Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.