VIŠE PUTA SMO PRALI: Kija priznala SVE o AKCIJI sa Filipom u WC-u! Pokazala ŠTA joj je ostalo od NJEGA oko vrata (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2018, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIŠE PUTA SMO PRALI: Kija priznala SVE o AKCIJI sa Filipom u WC-u! Pokazala ŠTA joj je ostalo od NJEGA oko vrata (VIDEO)

Uzbudljivo na imanju u Šimanovcima.

U rijalitiju "Zadruga" učesnici ne prestaju da pričaju o burnim događajima od pre dve večeri koji su počeli svađom u trouglu Kristina Kija Kockar - Sloba Radanović - Luna Đogani, a koji su završili vrelim akcijama stjuardese i Filipa Đukića u toaletu, ali i pevača iz Zrenjanina i modne blogerke na krevetu spavaće sobe Bele kuće.

Ipak, čini se da je igrarija Kije i Filipa u WC-u prva tema na imanju u Šimanovcima. Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su bili dugo zatvoreni u toaletu, kamera se tresla, te su iz produkcije izvestili da je pao seks između ovih takmičara.

Povodom ovog događaja u Zadrugu je stiglo pismo velikog šefa i to sa kaznama za Filipa i Kristinu. Njih dvoje su kažnjeni dvonedeljnim honorarom jer su protivno pravilima proveli izvesno vreme zatvoreni u kupatilu.

Čitav slučaj je prokomentarisala i stjuardesa koja je negirala da je došlo do seksa.

- Bila su otvorena vrata, nismo ništa radili. On je prao veš, prali smo zajedno, cedili smo... Više puta smo prali! Znam da su i drugi to radili - opisala je Kija i potvrdno odgovorila na prozivke da nosi Filipovu ogrlicu koja joj je ostala oko vrata:

- Da, to je njegov lančić! Baš je sladak, nije prvi put da nosim - dodala je stjuardesa iz Zrenjanina, a na opasku da su vrata bila zatvorena ona je rekla "u redu, možda su u jednom trenutku i bila zatvorena, prihvatam sve".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.