Vama u čast, prirediću... Lepa Brena rasprodala ČITAVU ARENU ZAGREB za samo JEDAN DAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 19:23

"Vama u čast, prirediću..." Lepa Brena rasprodala ČITAVU ARENU ZAGREB za samo JEDAN DAN

Pevačica je mnoge iznenadila kada je izjavila da će i ona pevati u Areni u Zagrebu, ali sledeće godine. Karte su se za tili čas rasprodale, a Brena je najavila još jedan spektakl za pamćenje!

Jedna od najvećih domaćih zvezda Lepa Brena rasprodala je pun kapacitet za koncert u Areni Zagreb.

Nakon što su karte puštene u promet, koncert je rasprodat u svega 24 sata.

Iako će se koncert održati tek za godinu dana, mnogi su požurili da ugrabe mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na vreme. Brena nam je otkrila da je sledeći koncert u Zagrebu zakazala za 7. decembar 2024. godine.

- Pre svega, od srca hvala dragoj publici koja je uz mene, ne samo sada, nego sve ove godine moje karijere. Zaista sam oduševljena, vama u čast prirediću spektakl koji će se pamtiti - i to ne samo jedno veče. Zagreb, vidimo se i 7. decembra iduće godine - rekla  nam je Brena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.