ŽIKA KITIO MUZIČARE

Izvor: Kurir, 28.Feb.2012, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIKA KITIO MUZIČARE

Alal vera! Saša Žika Jakšić juče je oko 11 časova, sa nosiljkom u rukama, došao po suprugu Dajanu i sina Dušana u porodilište u Višegradskoj. Unutra su zadržao dva sata, dok su sačekali otpusne liste... Ne, nije novopečena mama pravila frizuru. Ona je to učinila noć ranije, kada joj je u sobu došao frizer, saznaje Kurir. Možda je samo malo doterala šminku.

Alal vera!

Saša Žika Jakšić juče je oko 11 časova, sa nosiljkom u rukama, došao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << po suprugu Dajanu i sina Dušana u porodilište u Višegradskoj. Unutra su zadržao dva sata, dok su sačekali otpusne liste... Ne, nije novopečena mama pravila frizuru. Ona je to učinila noć ranije, kada joj je u sobu došao frizer, saznaje Kurir. Možda je samo malo doterala šminku.

Kada se sređena, nasmejana i u crnim helankama pojavila na izlazu, teško da je neko mogao i da pomisli da je uopšte bila trudna. A srećni tata je nosio Dušana i sa pet hiljadarki častio muzikante koji su mu svirali „Rodio se sin, mali gospodin“.

- Sve je super prošlo. Odlično se osećam i svi smo presrećni - kazala je Dajana, čija mama Evica Paunović radi na ovoj klinici kao medicinska sestra.

Ćerku je ispred porodilišta dočekao i njen otac Dejan Paunović zvani Rambo.

- Presrećan sam što sam postao deda - rekao nam je Žikin tast.

(D. T.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.