Izvor: Blic, 29.Nov.2009, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Voše na startu Lige šampiona

Vaterpolisti Vojvodine startovali su porazom na svom prvom učešću u Ligi šampiona pošto su u prvom kolu A grupe u Novom Sadu izgubili od Mladosti sa 7:2 (1:2, 0:3, 1:2, 0:0).

Iskusna hrvatska ekipa nije dozvolila iznenađenje, a mladi tim Vojvodine možda je ušao u meč i sa previše respekta prema sedmostrukom prvaku Evrope.

Domaći u šest navrata nisu iskoristili igrača više, a iz 22 šuta postigli su tek dva gola, pa nisu mogli da urade ništa više osim da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na samom početku meča izjednače na 1:1. Golove za Vojvodinu postigli su reprezentativci Filipović i Kalinić, a rezultat je mogao da bude i ubedljiviji u korist gostiju da na golu nije bilo Miloša Marinkovića koji je meč završio sa 11 odbrana, uključujući i jedan peterac.

Najefikasniji u ekipi Mladosti bili su Hinić i Muslim koji su postigli po dva gola.

U drugom meču A grupe, ekipa Barselonete savladala je Jadran iz Herceg Novog sa 11:9, dok su u subotu vaterpolisti Partizana u Budvi savladali istoimeni tim rezultatom 9:3.

Rezultati i tabela posle 1. kola LŠ

Grupa A

Barseloneta - Jadran 11:9

Vojvodina - Mladost Zagreb 2:7

Tabela:
Mladost 2, Barseloneta 2, Jadran 0, Vojvodina 0.

Grupa B

Vašaš - Jug 11:8

Primorac - Panionios 10:6


Tabela: Vašaš 2, Primorac 2, Jug 0, Panionios 0.

Grupa C

Budva - Partizan 3:9

Honved - Olimpijakos 12:10

Tabela:
Partizan 2, Honved 2, Olimpijakos 0, Budva 0.

Grupa D

Sintez Kazanj - Eger 8:6

Šturm Čehov - Pro Reko 7:13

Tabela:
Pro Reko 2, Sintez 2, Eger 0, Šturm 0.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poraz Vojvodine od zagrebačke Mladosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2009

NOVI SAD - Vaterpolisti Vojvodine izgubili su večeras u Novom Sadu od ekipe zagrebačke Mladosti rezultatom 7:2 (2:1, 3:0, 2:1, 0:0), u utakmici prvog kola A grupe Evrolige...Narednu utakmicu predstavnik Srbije igra 16. decembra kao gost protiv Jadrana iz Herceg Novog.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vojvodina poražena na startu Evrolige

Izvor: RTS, 29.Nov.2009

Vaterpolisti Vojvodine izgubili su u Novom Sadu od ekipe zagrebačke Mladosti rezultatom 7:2 (2:1, 3:0, 2:1, 0:0), u utakmici prvog kola A grupe Evrolige...U drugom kolu, 16. decembra, Vojvodina će od 18 sati igrati u Herceg Novom protiv Jadrana...U drugoj utakmici prvog kola Grupe A Barseloneta je...

Nastavak na RTS...

Evroliga: Vojvodina poražena na startu

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2009

Vaterpolisti Vojvodine poraženi su večeras u Novom Sadu od zagrebačke Mladosti rezultatom 7:2 (2:1, 3:0, 2:1, 0:0) u meču prvog kola grupe A Evrolige...Strelac prvog istorijskog gola "lala" u Evroligi, bio je reprezenativni centar Petar Filipović, dok je drugi gol za Vojvodinu postigao je takođe...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.