Izvor: Blic, 24.Okt.2024, 12:46

"OTVORILI SU NAM NOVE VIDIKE U VEZI SA EU" Vučić nakon sastanka sa Tuskom: Danas je Poljska partner od izuzetnog značaja za Srbiju

- Danas je Poljska partner od izuzetnog značaja za Srbiju. Ne samo zbog njenog evropskog puta i ne zbog toga što Poljska kao članica Evropske unije može u mnogo čemu da odlučuje kada je Srbija u pitanju, već i zbog naših bilateralnih odnosa, koji su sve bolji - rekao je predsednik Aleksandar Vučić nakon što se sastao sa premijerom Poljske Donaldom Tuskom koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Tusk je kriv što nisam na samitu BRIKS u Kazanju“: Vučić nakon sastanka sa poljskim premijerom

Izvor: Danas, 24.Okt.2024, 12:49

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić rekao je nakon sastanka sa poljskim premijerom Donaldom Tuskom, da je od njega dobio značajne poruke po pitanju evropskog puta Srbije, ali i dodao da je "Tusk kriv što on danas nije na samitu BRIKS u Kazanju".

Nastavak na Danas...

Vučić nakon sastanka sa Tuskom: Poljska je partner od izuzetnog značaja za Srbiju!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Okt.2024, 13:28

BEOGRAD – Za Poljsku su važni odnosi sa Srbijom, naročito jačanje ekonomske saradnje – rekao je Tusk. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Vlade Poljske Donaldom Tuskom koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji. Vučić i Tusk održali su “tet-a-tet” sastanak...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.