Poljoprivrednici zainteresovani za različite investicije u agraru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2024, 19:30

Poljoprivrednici zainteresovani za različite investicije u agraru

Kako bi unapredili nivo konkurentnosti, produktivnosti i održivosti, poljoprivredna gazdinstva koriste različite izvore finansiranja, od nacionalnih mera podsticajne podrške do sredstava, koja su im na raspolaganju iz pretpristupnih fondova Evropske unije.
IPARD tri program vredan je 378 miliona evra, od čega je nacionalno učešće 90 miliona evra. Kakvo je interesovanje poljoprivrednika za investiciona ulaganja?
Od početka realizacije prvih poziva iz IPARD programa, poljoprivrednici su iskazivali interesovanja za različite investicije u agraru. Poljoprivredno gazdinstvo Đukić iz Gospođinaca , apliciralo je na IPARD program za investiciju u izgradnju i opremanje hladnjače.
Za realizaciju...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.