Španac i Turčin sude u dvomeču Ajaksa i Vojvodine, Rumun i Nemac dele pravdu Partizanu protiv Dinama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2024, 18:06

Španac i Turčin sude u dvomeču Ajaksa i Vojvodine, Rumun i Nemac dele pravdu Partizanu protiv Dinama

Španac Sezar Soto Grado i Turčin Arda Kardešler sudiće u dvomeču između Ajaksa i Vojvodine u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA).

Kako je saopšteno na sajtu UEFA, prvi meč između Ajaksa i Vojvodine, 25. jula u 20 i 30, sudiće kompletno španska četvorka. Soto Grado će biti glavni na terenu, a pored aut linija će mu pomagati Ivan Maso Granado i Karlos Alvarez Fernandez. Viktor Garsija Verdura je određen za četvrtog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sudiju.

Revanš meč, 1. avgusta u Bačkoj Topoli od 20 časova, dodeljen je Turčinu Kardešleru kome će pomagati zemljaci. Mehmet Tugral i Sulejman Ozaj biće pored aut linija, dok će četvrti sudija biti Džihan Ajdin.

Rumun i Nemac sude Partizanu protiv Dinama

Evropska fudbalska unija odredila je Nemca Kristijana Dingerta i Rumuna Marijana Aleksandrua Barbua za sudije mečeva između Partizana i kijevskog Dinama u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kako je saopšteno na sajtu UEFA, prvi meč koji će biti igran u poljskom gradu Lublinu, 23. jula od 20 časova, sudiće Dingert i predvodiće kompletno nemačku četvorku.

Dingertu će pored aut linija asistirati zemljaci Kristijan Dic i Nikolaj Kimajer. Četvrti sudija biće Florijan Badštubner.

Marijan Aleksandru Barbu biće glavni arbitar revanš meča između Partizana i Dinama koji će se igrati 31. jula od 20 časova na stadionu u Humskoj.

Rumunu će svi asistenti biti zemljaci, pored aut linija biće Mihaj Marica i Imre Laslo Buči, dok će četvrti sudija biti Sebastijan Koltesku.

Srpskom sudiji Minakoviću dodeljen meč Trabzona u drugom kolu kvalifikacija za LE

Srpskom sudiji Nenadu Minakoviću dodeljen je meč Trabzona u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, saopšteno je danas na sajtu Evropske fudbalske unije (UEFA).

Kako je saopšteno na sajtu UEFA, Minaković će biti glavni sudija revanš meča drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope u kom će 1. avgusta Trabzon od 19 i 30 ugostiti pobednika dvomeča prvog kola kvalifikacija između slovačkog Ružomberoka i Tobola iz Kazahstana.

Minakoviću će pored aut linija pomagati zemljaci Nikola Borović i Boško Božović, dok će četvrti sudija biti Milan Mitić.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠPANAC I TURČIN: Određene sudije za mečeve Ajaksa i Vojvodine

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2024

Španac Sezar Soto Grado i Turčin Arda Kardešler sudiće u dvomeču između Ajaksa i Vojvodine u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.