Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jun.2024, 23:31

Sve su lepotice, ali jedna se posebno ističe: Pogledajte koga vole najpoznatiji srpski fudbaleri FOTO

Najpoznatiji srpski fudbaleri imaju žene lepotice Evropsko prvenstvo u fudbalu glavna je tema i među ljubiteljima sporta, ali i među onima koji ne prate “najvažniju sporednu stvar na svetu”. Nije tajna da najpoznatiji srpski fudbaleri imaju ogromnu podršku u Srbiji, ali, naravno, najveću podršku imaju u svojim lepšim polovinama. Kako su fudbaleri u centru pažnje, tako su i njihove partnerke na meti medijske pažnje, što važi i za one koje nisu ranije bile poznate javnosti, ali i za one za koje odavno dobro znamo.
Pročitajte Dušan Tadić zoru dočekao u društvu lepe pevačice, a evo kako je na to reagovala njegova supruga (video) Neke su slavom premašile svoje supruge, a neke su...
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.