Izvor: HotSport.rs, 17.Jul.2024, 12:57

VLAHOVIĆ SE PROVODI NA ODMORU: Nakon neuspešnog EURA srpski napadač odlučio da uživa na otvorenom moru! (FOTO)

Vlahović se opušta u društvu svoje izabranice Posle razočaravajućeg plasmana sa reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu, napadač Juventusa Dušan Vlahović odlučio je da se oslobodi negativne energije tokom letovanja. Vlahović trenutno uživa u krstarenju na nepoznatoj lokaciji zajedno sa prijateljima i devojkom Vanjom Bogdanović. Fotografije koje je Vlahović, poznat kao Duci, podelio na društvenim mrežama ... Read more
The post VLAHOVIĆ SE PROVODI NA ODMORU: Nakon neuspešnog EURA srpski napadač odlučio da uživa na otvorenom moru! (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Dušan Vlahović se skinuo pa zapalio društvene mreže (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jul.2024

Dušan Vlahović odlučio je da iz sebe izbaci svu negativnu energiju poslije lošeg plasmana ne Evropskom prvenstvu, sa reprezentacijom Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.