Oglasio se Vučić povodom smrti Henrija Kisindžera

Izvor: B92, 30.Nov.2023, 11:59

Oglasio se Vučić povodom smrti Henrija Kisindžera

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se povodom smrti čuvenog diplomate Henrija Kisindžera.

"Politički legat državnika čija se reč sa uvažavanjem slušala i na Istoku i na Zapadu, danas nam je potrebniji nego ikad pre. Uveren sam da će snaga njegove reči ostato inspiracija svima koji se bore za mir i prosperitet u svetu", napisao je na mreži X.

"Neka počiva u miru", dodao je na kraju.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić povodom smrti Kisindžera: Danas nam je potrebniji nego ikad pre

Izvor: Danas, 30.Nov.2023

Uveren sam da će snaga njegove reči ostati inspiracija svima koji se bore za mir i prosperitet u svetu, napisao je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije na društvenoj mreži X, povodom smrti Henrija Kisindžer, bivšeg američkog državnog sekretara i jednog od najuticajnijih diplomata svih vremena.

Nastavak na Danas...

Vučić: Legat Henrija Kisindžera danas potrebniji nego ikad

Izvor: Blic, 30.Nov.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom smrti američkog diplomate i dobitnika Nobelove nagrade za mir Henrija Kisindžera da je on bio državnik čija se reč ''s uvažavanjem slušala i na Istoku i na Zapadu''.

Nastavak na Blic...

Iranac pronađen mrtav u Firenci: Vezane ruke, plastična kesa na glavi

Izvor: B92, 30.Nov.2023

72-godišnji Iranac Safaei Čaikar Kiomars pronađen je danas mrtav sa vezanim rukama i plastičnom kesom na glavi u stanu u Firenci...Policija je saopštila da je ubijen...Njegovo telo je pronađeno na podu, a stan je pretresen, saopštila je policija..Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.