Izvor: Danas, 12.Jun.2024, 11:58

Dragan Milić: Nema zabune oko toga ko je pobedio, ko je izgubio

SNS je dobila 3.332 glasa manje u odnosu na opoziciju, ponovili su predstavnici niške opozicije danas u Nišu. Dr Dragan Milić je pozvao glasače na Medijani da izađu u nedelju na ponovljeno glasanje i da daju glas listi broj tri "Ujedinjeni - Nada za Niš", dodavši da je opozicija u Nišu složna i funkcioniše kao jedno, kao i da glasanje mora biti ponovljeno na barem još dva biračka mesta.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dr Dragan Milić traži da se ponove izbori na još dva biračka mesta u Nišu

Izvor: Blic, 12.Jun.2024

Dr Dragan Milić, nosilac istoimene liste u Nišu, pozvao je glasače na Medijani da izađu u nedelju na ponovljeno glasanje i da daju glas listi broj tri „Ujedinjeni – Nada za Niš“ i dodao da je "opozicija u Nišu složna i funkcioniše kao jedno, kao i da glasanje mora biti ponovljeno na barem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.